Momentum VisualFactory team

‘Ja sam Goran Vrakela, Vaš profesionalni fotograf! S fotografijom živim već više od 15 godina – počelo je kao hobi, ali brzo sam se ‘zapalio’ i čvrsto odlučio postati uspješan profesionalni fotograf. Najviše volim rad s ljudima, pa sam specijalizirao fotografiranje vjenčanja i portrete (posebno obiteljske portrete s djecom i dječje portrete). Svoje znanje i ljubav prema fotografiji želim prenijeti i drugima, pa već deset godina uređujem najbolji fotografski časopis u Hrvatskoj, DigitalFoto Magazin. Moj tim upotpunjavaju kreativni i vrlo talentirani fotografi i snimatelji – Ivana, Martina, Mladen i Domagoj. Fotografiranje vjenčanja je naš posao, ali i naša fotografska ljubav i strast. Kako bismo se u potpunosti posvetili svim našim mladencima, svake godine snimamo točno 20 vjenčanja, i nikad ne snimamo dva dana za redom!’

MOJE OBEĆANJE: Kao vođa Momentum VisualFactory tima osobno ću doći i biti glavni fotograf na Vašem vjenčanju. Tjedan prije i poslije Vašeg vjenčanja potpuno ćemo se posvetiti samo Vama – sve ćemo detaljno organizirati, snimit ćemo prekrasne fotografije (i video), a savršeni Wedding Book ćemo kreirati i isporučiti Vam u roku kraćem od 60 dana!

Nazovite nas i uvjerite se u naš profesionalan i osoban pristup – naše foto i video pakete prilagođavamo željama mladenaca, bez skrivenih troškova i iznenađenja!


Za sve informacije, posebne ponude i rezervaciju termina obratite nam se s povjerenjem na:

  • telefon (studio): 01/33 57 221
  • mobitel (Goran): 091/507 62 38
  • e-mail: info@momentum.com.hr

Vaš Momentum VisualFactory tim!