fbpx

Momentum VisualFactory team

Goran Vrakela - Momentum VisualFacoryPokretačka snaga tima mladih kreativnih profesionalaca je [Goran Vrakela], top fotograf s dugogodišnjim internacionalnim iskustvom. Kreativni tim upotpunjavaju fotografi i videografi Ivana Belša, Domagoj Kudek i Robert Šćapec.

Naš je cilj ispričati prekrasnu priču o vašem vjenčanju, kombinirajući različite fotografske stilove i tehnike – i pokušavajući u svakom trenutku biti gotovo neprimjetni i ni na koji način ne ometati svečanost. Zahvaljujući našem iskustvu, uspjeh je zagarantiran – snimit ćemo posebne trenutke, pa ćete se našim fotografijama uvijek iznova s veseljem vraćati!

Naš način rada i snimanja fotografija osigurava kreiranje [savršenog spoja] reportažnih fotografija i fine-art fotografija. Tijekom obreda vjenčanja i proslave u restoranu bit ćemo gotovo neprimjetni i snimiti savršene [reportažne fotografije], a tijekom foto-sessiona s mladencima koristit ćemo provjerene tehnike režiranja kako bismo snimili nezaboravne [fine-art fotografije] inspirirane modnim fotografijama iz prestižnih časopisa. I sve ćemo to napraviti u kratkom vremenu koje nam je na raspolaganju – ili još bolje, par dana nakon vjenčanja.

Premda su naše fotografije već objavljivane u časopisima, katalozima i na portalima, najveće priznanje su nam preporuke mladenaca – radi mladenaca i radimo ovaj prekrasan posao!

NAŠE OBEĆANJE: vođa Momentum VisualFactory tima, Goran Vrakela, osobno će doći i biti glavni fotograf na Vašem vjenčanju. Tjedan prije i poslije Vašeg vjenčanja potpuno ćemo se posvetiti samo Vama – sve ćemo detaljno organizirati, snimit ćemo prekrasne fotografije (i video), a savršeni Wedding Book ćemo kreirati i isporučiti Vam u roku kraćem od 60 dana!

Nazovite nas i uvjerite se u naš profesionalan i personaliziran pristup – naše foto i video kolekcije rado prilagođavamo željama mladenaca, bez skrivenih troškova i iznenađenja!


Za sve informacije, posebne ponude i rezervaciju termina obratite nam se s povjerenjem na:

  • telefon (studio): 01/33 57 221
  • mobitel (Goran): 091/507 62 38
  • e-mail: info@momentum.com.hr

Vaš Momentum VisualFactory tim!