fbpx

Moj profesionalni fotograf!

Profesionalno fotografiranje vjenčanja nije lagan posao, ali je zato jedan od najljepših poslova na svijetu! Prije nego što sam se odlučio početi snimati vjenčanja, desetak godina sam radio kao profesionalni fotograf i urednik u časopisu Digital Foto, najboljem hrvatskom časopisu o fotografiji. A posljednjih godina, otkad radim kao fotograf vjenčanja, ponovo uživam u fotografiji, baš kao i na samom početku. I vidim koliko moj radi, i rad mojih kolega u Momentum VisualFactory timu, veseli i sve naše mladence – i to nam je prava nagrada za uloženi trud!

Zašto uopće trebate profesionalnog fotografa? Sigurno imate nekog od rođaka ili prijatelja tko se bavi fotografijom. I uopće ne sumnjam da bi vam svaki amaterski fotograf mogao snimiti nekoliko lijepih fotografija Vašeg vjenčanja. Zato nemam ništa protiv da i vaši gosti fotografiraju i snimaju video, fotoaparatima ili mobitelima, svejedno. Samo Vas molim, upozorite ih da nam ne smetaju dok radimo – to obično nije problem, velika većina gostiju su vrlo pažljivi i pristojni, pa ako nam se netko i nađe na putu uvijek se brzo pomakne i napravi nam mjesto 🙂

Ali, vaši gosti neće snimti dvije tisuće fotografija tijekom 12 ili više sati snimanja, nemaju profesionialnu rasvjetu, vrhunske objektive i aparate i vjerojatno ne znaju kako se snima i pozira tijekom foto-sessiona. Osim toga, gotovo sigurno ne znaju kako u danima nakon snimanja izabrati 500-600 najboljih fotografija, pažljivo ih obraditi u Photoshopu kako bi izgledale fenomenalno, niti znaju složiti i lijepo dizajnirati Vaš wedding book. Mi sve to znamo, radimo to skoro svaki tjedan, to je naš posao i naša strast! A na kraju, rodbina i prijatelji su Vaši gosti, on bi se isto trebali zabavljati s vama, a ne raditi na Vašem vjenčanju, zar ne?

Nakon što Vam snimimo izvrsne fotografije i napravimo fenomenalan wedding book, uopće ne sumnjam da ćete nas stalno ponovo zvati – radi snimanja krštenja ili rođendana Vaše djece, snimanja obiteljskih portreta ili vaših portreta za 5, 10 ili više godina braka… Jer, osim za vjenčanja, ja sam majstor za fotografiranje portreta i obiteljskih svečanosti – baš kao i Ivana, drugi fotograf u mom timu.

Javite nam se s povjerenjem i ne tražite dalje – moj tim i ja smo pravi izbor za fotografiranje i snimanje Vašeg vjenčanja!
Goran Vrakela i Momentum VisualFactory tim

DETALJNO:
Najčešća pitanja o fotografiranju vjenčanja!
Isporuka fotografija