fbpx

Momentum VisualFactory team

Goran Vrakela - Momentum VisualFacory

Jako mi je drago što Vas zanimaju moje fotografije! Ja sam Goran Vrakela, top fotograf vjenčanja s dugogodišnjim internacionalnim iskustvom. Preko 20 godina sam profesionalni studijski fotograf i edukator, ali tek otkad sam počeo snimati vjenčanja radim ono što stvarno volim. Baš volim biti u blizini mladenaca, s fotoaparatom u ruci, i dokumentirati njihov najljepši dan. Cilj mi je uvijek isti – želim ispričati prekrasnu priču o Vašem vjenčanju, kombinirajući različite fotografske stilove i tehnike. Posebno mi je važno da sam gotovo neprimjetan i ni na koji način ne ometam Vašu svečanost. Fotografsko iskustvo i napredne tehnike snimanja koje koristim omogućuju mi snimanje Vaših nezaboravnih trenutaka na poseban način, pa ćete se mojim fotografijama uvijek iznova s veseljem vraćati!

Tehnički napredan, ali nenametljiv način rada omogućava mi kreiranje [savršenog spoja] reportažnih fotografija i fine-art fotografija. Tijekom obreda vjenčanja i proslave u restoranu snimit ću savršene [reportažne fotografije], a tijekom foto-sessiona s mladencima koristit ću provjerene tehnike režiranja i opuštenog poziranja kako bih Vam snimio nezaboravne [fine-art fotografije] inspirirane modnim fotografijama iz prestižnih časopisa. Uz pomoć mog asistenta/drugog fotografa, sve ćemo to napraviti u kratkom vremenu koje nam je na raspolaganju – ili još bolje, par dana nakon vjenčanja.

Premda su moje fotografije već objavljivane u časopisima, katalozima i na portalima, najveće priznanje su mi preporuke mladenaca – radi mladenaca i radim ovaj prekrasan posao! Biti profesionalni fotograf vjenčanja nije lako, odgovornost je velika – ali sreća mladenaca nakon što vide fotografije je najbolja nagrada.

MOJE OBEĆANJE: kao vođa Momentum VisualFactory tima, osobno ću doći i biti glavni fotograf na Vašem vjenčanju. Odlučite li se za mene i moj tim, nećete imati nikakvih briga s fotografijama i videom – sve ćemo detaljno organizirati, snimit ćemo prekrasne fotografije (i video), a savršeni Wedding Book ćemo kreirati i isporučiti Vam u roku kraćem od 60 dana!

Nazovite me i uvjerite se u naš profesionalan i personaliziran pristup – naše foto i video kolekcije rado prilagođavamo željama mladenaca, bez skrivenih troškova i iznenađenja!


Za sve informacije, posebne ponude i rezervaciju termina obratite mi se s povjerenjem na:

  • telefon (studio): 01/33 57 221
  • mobitel (Goran): 091/507 62 38
  • e-mail: info@momentum.com.hr

LINKOVI:
NAJČEŠĆA PITANJA O FOTOGRAFIRANJU VJENČANJA – Momentum VisualFactory
NAKON VJENČANJA: isporuka fotografija – Momentum VisualFactory
Moj profesionalni fotograf! – Momentum VisualFactory