fbpx

Najljepši dan!

Premda u životu ima još iznimnih dana, poput rođenja djeteta, vjenčanje je ipak sasvim poseban dan! To će mladencima biti najljepši dan, dan posvećen mladencima, dan u kojem sve treba biti savršeno baš za njih – mladenci su na dan vjenčanja ‘glavni glumci’ i sve se događa radi njih i za njih. I baš tako treba biti, svi Vi budući mladenci iskoristite svoj dan, uživajte u njemu i zabavljajte se kao nikad do sad.

Ipak, ne ide sve uvijek baš glatko i savršeno – usprkos pažljivim pripremama i planiranju svih detalja, ponekad se dogode neplanirane stvari, poput lošeg vremena. Zato je važno uz sebe imati profesionalce koji će se pobrinuti za sve neočekivane događaje, kako bi Vama dan vjenčanja ostao u najljepšem sjećanju. Moj tim i ja ćemo se pobrinuti za sve i riješiti sve očekivane i neočekivane foto i video probleme – ne smeta nam malo kišice ili snijega, vrućinu ne primjećujemo, a snimanje vašeg vjenčanja nam nije samo posao nego i pravi gušt.

[quote]Moj tim i ja ćemo se pobrinuti za sve i riješiti sve očekivane i neočekivane foto i video probleme .[/quote]

Pažljivo ćemo planirati vrijeme i mjesto snimanja, a pripremit ćemo i rezervnu varijantu, za slučaj jako lošeg vremena. I nećemo dozvoliti da loše vrijeme upropasti Vaš najljepši dan – bez obzira na uvjete, snimit ćemo set krasnih fotografija tijekom foto-sessiona, a tijekom čitavog dana mnogo lijepih portreta, formalnih fotografija s kumovima, roditeljima i rodbinom, te čitavu seriju zanimljivih fotografija tijekom obreda vjenčanja i svečane večere.

Ne gledajte dalje, javite nam se s povjerenjem – nećemo Vas razočarati!

Vaš profesionalni fotograf vjenčanja,
Goran Vrakela i Momentum Visual Factory tim

DETALJNO:
Najčešća pitanja o fotografiranju vjenčanja!
Isporuka fotografija