fbpx

Petra i Niko – vjenčanje

Vjenčanje Petra i Niko, fotograf vjenčanja Zagreb, Momentum VisualFactory

Planirajući vjenčanje, Petra i Niko su jasno znali što žele – jako dobru zabavu u krugu prijatelja i rodbine, te prekrasne fotke za trajnu uspomenu. Nešto manji broj gostiju (ispod 100) nije značio i manje zabave; upravo suprotno, ples i zabava su trajali do ranih jutarnjih sati.

Nakon priprema mladenaca, fotkanje smo obavili na dvije lokacije u Velikoj Gorici – u Parku dr. Franje Tuđmana i parku kod Muzeja Turopolja. Lagano, opušteno i bez stresa… rad s ovo dvoje divnih mladih ljudi je bio pravi užitak, pa mi nije bio problem snimiti i neke kadrove koje često u nedostatku vremena ne uspijem realizirati. Približno sat i pol snimanja na dvije lokacije (udaljene tek 2-3 minute vožnje) dovoljno je vremena i za snimanje, ali i za poneku šalu i kratki predah tijekom snimanja. Naravno, nismo zaboravili niti kumove, pa smo na početku fotkanja napravili set lijepih fotografija kumova i mladenaca 🙂

Petra i Niko su za obred vjenčanja odabrali Matični ured u Velikoj Gorici, a nakon vjenčanja je slijedilo fotografiranje s rodbinom i gostima, te početak svečanosti u popularnom restoranu Lobby u Zagrebu. Mladence i goste je do jutra zabavljao odličan bend Spice Grills.

Petrina vjenčanica je iz salona vjenčanica Sandra Haddad, a Nikino odijelo je Galileo iz Arena Centra. Prstenje je iz Zlatarne Koci, Frankopanska 3, frizure su napravljene u Cookie Professional hair design & barber shop, a šminka Positivo studio.

VAŽNI LINKOVI:
Najčešća pitanja o fotkanju vjenčanja
Isporuka fotografija nakon vjenčanja
Poziranje i foto session