fbpx

Sanja i Matija – vjenčanje

Sanja i Matija su odlučili u zajednički život krenuti u Sanjinom rodnom mjestu. Sv. Križ Začretje lijepo je i zanimljivo mjesto u blizini Zagreba, a centar je smješten na brežuljku s kojeg se pruža pogled na dobar dio Zagorja i Medvednicu. Sanja je rođena i odrasla u Začretju, a Matija odlučio svoju rodnu Slavoniju zamijeniti za Zagorje – radi Sanje, naravno ?

Mladi, veseli i opušteni dok željno iščekuju početak zajedničkog života i sretnu budućnost – mladenci kakve bi svaki fotograf poželio! Od priprema mladoženje i mladenke, preko lijepog foto-sessiona u prirodi, vjenčanja u prekrasnoj crkvi u Začretju do slavlja u obližnjem restoranu Dunav, teško mi se odlučiti za ljepši dio vjenčanja.

Prekrasna vjenčanica i prstenje savršen su ukras svake mladenke, ali niti mladoženja ne zaostaje – odijelo s prslukom klasičan je i bezvremenski izbor s kojim ne možete pogriješiti. Izvrsnu rasvjetu i niski dim u restoranu osigrao je RITAM LIGHT tim, Dubravka i Alen, s kojima uvijek volimo raditi. Jer svjetlo i svjetlosni efekti nužni su za posebne fotografije – pogledajte samo te dinamične fotografije prvog plesa! Svaka fotografija govori bar tisuću riječi, pa umjesto mnoštva slova – pogledajte par stranica iz njihovog Wedding booka u galeriji…


VAŽNI LINKOVI:
Najčešća pitanja o fotkanju vjenčanja
Isporuka fotografija nakon vjenčanja
Poziranje i foto session

GALERIJA FOTOGRAFIJA