fbpx

Tihana i Andrej – vjenčanje

Svi mladenci s kojima radim su na svoj način posebni, i sa svima lako nađem zajednički jezik. Ali svake godine snimam nekoliko mladenaca s kojima mi je posebno lako raditi i s kojima se prirodno (fotografski) razumijem. Tihana i Andrej su bili upravo takvi mladenci – prozračnost i elegancija, te bezvremenska kvaliteta fotografija su ono što žele. A to su upravo fotografije kakve uvijek i pokušavam raditi i kakve jednostavno moram napraviti kad snimam ovako elegantno vjenčanje. Zato nije čudno što niti toplinski val krajem lipnja nije mogao pokvariti vjenčanje predivnim mladencima. Tihana je poželjela foto-session iz bajke na zagrebačkom Bundeku, a želju smo joj s veseljem ispunili! Na putu prema restoranu u kojem je proslava, kratko smo stali pokraj fontana u blizini NSK – za samo 15-tak minuta snimili smo još nekoliko savršenih kadrova…

Prekrasno uređene šetnice i park Bundek uvijek su mi posebna inspiracija za snimanje, a neovisno u koje doba godine dođemo na fotkanje, možemo računati na prekrasno sezonsko cvijeće na više lokacija u parku. Snimanje mladenaca na Bundeku se ne plaća, ali je potrebno najaviti snimanje službi koja održava park – ako se odlučite za Bundek, ne brinite, sve ću srediti na vrijeme!

Tihana i Andrej su obred vjenčanja organizirali u Župi sv. Nikole biskupa, u Stenjevcu. Prekrasan i dobro osvijetljen ambijent crkve garantira uspješne fotografije obreda vjenčanja. Proslava je održana u Matis Absolut Lounge baru, pokraj koncertne dvorane Vatroslav Lisinski. Ples i pjesma su potrajali do jutra, naravno ?

DETALJNO:
Najčešća pitanja o fotografiranju vjenčanja!
Isporuka fotografija

GALERIJA FOTOGRAFIJA: